Restoran :

+387 66/680-688

Hotel Recepcija

+387 53/962-605

O nama

NAŠA MISIJA

Doživite ugođaj prave tople, porodične atmosfere...

Restoran “Ribarska priča” uređen je u etno stilu koji karakterišu zidovi obloženi ciglom i drvenim gredama. Enterijer savršeno upotpunjuju stolovu i stolice od punog drveta, sa etno detaljima iz istorije naših naroda. Elegantno osvjetljenje cijelom prostoru daje toplu atmosferu, a tokom hladnih dana pucketanje vatre iz otvorenog kamina stvara pravu porodičnu atmosferu.
Kapacitet restorana je 300 sjedećih mjesta.

17

GODINA

ISKUSTVA

Restoran “Ribarska priča” uređen je u etno stilu koji karakterišu zidovi obloženi ciglom i drvenim gredama. Enterijer savršeno upotpunjuju stolovu i stolice od punog drveta, sa etno detaljima iz istorije naših naroda. Elegantno osvjetljenje cijelom prostoru daje toplu atmosferu, a tokom hladnih dana pucketanje vatre iz otvorenog kamina stvara pravu porodičnu atmosferu. Kapacitet restorana je 300 sjedećih mjesta.
Tokom sunčanih dana na raspolaganju Vam je i prelijepo uređena bašta kapaciteta 100 sjedećih mjesta, koju krase stabla raznog voća i drugo zelenilo, kao i neobične fontane izrađene na starim volujskim kolima, koje svojim žuborom obezbjeđuju najljepšu muziku za uši, ali i prijatan ambijent.

U okviru restorana Ribarska priča nalazi se i savremeno opremljena unutrašnja i vanjska igraonica u kojoj Vaši mališani mogu kvalitetno provesti vrijeme, dok Vi uživate u obroku.

Restoran je prepoznatljiv po izvrsnoj ponudu raznovrsnih gurmanskih specijaliteta koji se pripremaju od najkvalitetnijih i uvijek svježih namirnica nabavljenih od provjerenih lokalnih dobavljača.

RESTORAN RIBARSKA PRIČA

Dobrodošli u oazu mira i sreće!

Naš ambijent je dizajniran s posebnom pažnjom kako bismo Vam pružili potpun odmor i bijeg od svakodnevnog stresa. Nudimo Vam prostor koji je savršen za vaše najbitnije trenutke i slavlja. Bez obzira radi li se o rođendanu, proslavi godišnjice, braka ili bilo kojem drugom posebnom događaju, naše prostorije su idealno mjesto za stvaranje nezaboravnih uspomena.
0 +
Sretnih posjetioca
0 +
Jela u ponudi
0 +
Stručnog osoblja
0 +
Unutrašnji kapacitet restorana
Gastronomija

Veliki izbor predjela, supa i čorba, ribe i jela po narudžbi

Smještaj

Rustikalne drvene kuće sa modernim enterijerom

Wellnes

Spas od stresnog i brzog načina života u wellness & spa

Proslava vjenčanja

Prepoznatljive i jedinstvene po vrhunskoj usluzi i organizaciji

Rođendani i slično

Proslava dječijih rođendana i krštenja na poseban način

Poslovni događaji

Ukoliko planirate poslovni ručak ili proslavu za vašu firmu

Informacije
Radno vrijeme
Restoran

Petak – Nedelja: 07:00h - 00:00h

Hotel / Konaci

Dnevna rezervacija od 08:00h -23:00h

2023© Ribarska Priča. Design by: ProCreative Studio